25 juli 2013

Höstens klockor från Thomas Sabo!

Det är ju fortfarande härlig svensk sommar!
 
Men vi måste få fresta med att redan nu droppar höstens kollektioner sakta men säkert in hos oss på
Sobling och här kommer ett litet smakprov på höstens snygga klockor från ThomasSabo.
 
Guld och roségulds trenden håller i sig och det är ju sååå fint tycker vi på Sobling. Glöm inte att kika in och kolla in alla klockor från Thomas Sabo som både är snygga och prisvärda!
 
 
 

16 juli 2013

G L A D S O M M A R 2 0 1 3!



Sommaren är äntligen här och vi på Sobling vill passa på att önska alla Er kunder en riktigt skön, lång och varm sommar!

Som en tornado har våren passerat i rasande takt och rivit med sig massor av spännande nyheter på smyckesfronten. Jobbet är roligt – så tack till alla nya- och gamla kunder för fortsatt förtroende. Fortsätt att gilla oss i sociala medier. Avnjuta en riktigt härlig sommar. Semestern står för dörren och många har säkert redan loggat ur och tillbringar tiden med nära och kära.

Njut, ta hand om varandra och glöm inte att kolla in på Sobling så ofta du bara kan och hinner.

Glad sommar!
Sobling med personal. 

15 juli 2013

Edblad för dig som är allergisk mot nickel



Edblad gör fantastiska smycken. Lagom bling och enkelt men elegant. Priserna är också väldigt humana och inte överdrivna som många andra designersmycken. Det är en stor kollektion som är i ständig förnyelse med ringar, halsband, armband och örhängen. Edblad tillverkar sina smycken i rosfritt stål vilket ger ett tåligt smycke som även fungerar för dig som har nickelallergi. 

14 juli 2013

Efva Attling - alla skall ha råd med en diamant!



Inspiration till senaste projektet är hämtat från en 70-tals bild som Efva hittade i ett magasin på Bianca Jagger. Hon bar ett coolt halsband.- Det är nytt för mig att jobba med silver och diamanter, min tanke var att alla skall ha råd med en diamant därför lockade kombinationen. Bianca är ännu ovetande om armbandet som är döpt efter henne. Höstens kollektion är redan här. 

13 juli 2013

Senaste trenden - Smycka dig med Rose Guld!



Rose Guld är här för att stanna!Vi har sett rose guld överallt den här säsongen pryda otaliga kändisar. Den varma rosa nyansen är allmänt smickrande på alla hudtoner. Här är några av våra favorit för varje tillfälle från kända varumärken. 

12 juli 2013

Nanis - Design från Italien



Laura Bicego, chefsdesigner för Italienska Nanis hämtar ideér  från alla sinnen och sitt sanna konstnärskap.Hennes snygga juveler är skapta för att vara modeaccessoarer och är noggrant utförda med en teknik och detaljrikedom som få. Material som natursten, mejslat guld och diamanter kombineras i en extremt design. 

3 juli 2013

överraska med frieri i sommar!


Passa på! 15% på snyggaste ringen från kända leverantörer.