28 juni 2013

Isabella Löwengrip har stjärn potential bland världsartister!


Matcha och mixa Isabella Löwengrips smycken efter smak lust. Här ovan presenteras ett av många exempel. Vi på Sobling gissar att hennes kollektion har stjärn potential. 

För ett antal veckor sedan postade nämligen Isabella ett paket till värdsstjärnan Rihanna efter en kommentar på Instagram. Så snart kan den världskända sångerskan bära de Svensk designade smyckena på någon av sina konserter eller på en premiär. Vi väntar med spänning och följer Isabella och hennes kollektion.

27 juni 2013

V I G S E L Y R A - På www.sobling.se


Sommaren är här och kärleken spirar på många håll och kanter i vårt avlånga land. Vissa flirtar rinner ut i sanden, andra blir till livslång kärlek. Precis vad vi önskar -  evig kärlek, vackra brudklänningar, blommor, och bling! Länge leve äkta kärlek och VI:et i evighet!

Just nu har vi 15% på vackra vigselringar från tre stora varumärken: SCHALINS, FLEMMING & GULDBOLAGET. Varmt välkomna in i butiken - www.sobling.se.www.sobling.se

Vi hörs snart igen! 

26 juni 2013

Bestickserien Nobel - Vardagslyx!



Vackert snidad bestickserie utformad för att uppmärksamma Nobelprisets 90-års dag. Lägg märke till de vackra detaljerna som omger greppytan samt den spegelblanka ytan.

Varumärket Gense har funnits i den svenska tillverkningsindustin i 150 år och är idag en av Europas största leverantörer av bestick.

Designer är ingen mindre än Gunnar Cyrén

13 juni 2013

Efva Attling + ABBA = sant!



Nu står ABBA museet klart på Djurgården och i samband med öppningen lanserade Efva Attling tre exklusiva silversmycken inspirerade av den stora musikjätten.
I Stockholmsnatten har Efva Attling ofta setts vimla tillsammans med medlemmar från gurppen ABBA och genom åren har en god bekantskap utvecklats med de forna bandmedlemmarna. 
Efva tackade jag direkt, när hon fick frågan om att designa smycken till invigningen och i skivsamligen från förr fann hon snabbt favoritlåtar som ligger till grund för designen.
Armbandet "Tribute" har sex berlocker där varje berlock symboliserar en låttitel:

   "Super trouper", en vit topas.
   "Thank you for the music", en not.
   "I have a dream", ett drömmoln
   "The winner takes it all" , en kungakrona.
   "Money money", ett dollartecken
   "Gimme gimme", ett hjärta.
Smyckena säljs endast på Abba The Museum.

12 juni 2013

Bloggdrottningen Blondinbella lanserar smyckeskollektion!



Blondinbella lanserar smyckeskollektion och går där med i bloggprinsessan Kenzas fotspår. Sammarbetet sker ihop med VJ 1890. 

    - Jag älskar ringar och bär alltid en powerring. I kollektionen ingår det flera powerringar. På ett besök i butiken nyligen där kollektionen presenterades visades två delar. Den första delen. Del 1 är mer glammig medans del 2 lämpar sig bäst till vardags. Namnet på kollektionen är: VJ 1890 by Isabella Löwengrip och finns att köpa på www.sobling.se


    - I framtiden önskar jag skapa vigselringar och arbeta med ädelsternar och äkta material. Fram tills dess bjuder jag på det vackraste jag vet. Romantiska smycken medmycket karaktär. Säger Blondinbella. 

9 juni 2013

T Ä V L I N G - Nu vill vi ha 1000 vänner på facebook!



Gilla och dela Sobling!

Nyligen avslutade vi en tävling, här kommer en ny! Alla som gillar Sobling på facebook har chans att vinna ett somrigt armband i läder från Edblad. I potten finns 5 armband!